email   post@f-u.no     |     phone   + 47 47 77 37 10

Bjønnbekkmora hytteområde

Bjønnbekkmora hytteområde er lagt i åpen, sydøstvendt retning med furuskog og ligger lunt og hyggelig til med utsikt til Støten og Sälenfjellet.

Det er i dag i underkant av 100 hytter i vårt område.

Vi kan tilby prisgunstige store tomter fra 1.600 – 2.800 m3. Det er vann og strøm til tomtegrense.

Hyttefeltet er i Østre Trysil ved RV25, midt mellom to av Nordens største alpinområder på henholdsvis norsk og svensk side.

Selv om hyttefeltet ligger for seg selv, sørger riksveier av høy standard for at destinasjonene og alpinbakkene på begge sider av riksgrensa kan nåes innenfor 10- 30 minutter i bil.

Hyttefeltet kan by på mange aktiviteter for den fritidsinteresserte familien, på sommertid vil vi nevne sykkelstier/veier, det blir nyåpning på sykkelveger i juli 2014 med merkede løyper og sykkelkart.

Videre er det kort veg til de kjente sykkelstiene til Dalarna Bikeing.

Det finnes også mange sjøer og mindre elver og fiske i, vi vil også få minne om Trysilelva med sin gode bestand av ørret.
Les mer om fiske på denne sider her http://www.trysil.no/no/Gjore/Sommer/Fiske/

For den golfinteresserte finnes det to golfbaner i nærheten, i Trysil og Sälen.

Det er også mulig og ta en flåtetur i Trysilelva for hele familien, der man driver sakte nedover elven i mange kilometer og får naturen tett innpå seg.
Vil man nyte stillhet og ro så er nasjonalparken i Fulufjellet bare en kort kjøretur unna Bjønnbekkmora hytteområde.

På vinteren så finnes det over 100km preparerte skiløyper tillgjengelig fra hyttedøra for den som vil gå på langrennsski. For den alpininteresserte så er det et eldorado, det er tilgang på 140 skitrekk på en radius på 33 km. Så her er det fritt valg om man vil til Sälenfjellet, Støten, Trysilfjellet eller Fulufjellet.

Fulufjellet har dessuten en av Norges lengste kjelkebakke på 1.600 meter
Den som bygger seg en hytte i Bjønnbekkmora har mange valg både for store og små.

Prospekt

> Last ned